top of page

Näyttelyt

Workery+ Vallila – Pysyvä näyttely

Valikoima Helsinki Postersin julisteita on pysyvästi esillä Workery+ Vallilan lounasravintola seinillä. Kuka tahansa voi käydä katsomassa näyttelyä Workery+ Vallilan aukioloaikojen puitteissa.

Osoite

Sturenkatu 16, Helsinki

Helsingin parhaat saunat

Kulttuurisauna

Kulttuurisauna on Merihaassa sijaitseva tunnelmaltaan aivan erityinen helmi, jota ehdottomasti kannatta kokeilla! Kulttuurisauna on paikka, jonne kannattaa tulla rentoutumaan - omistajat suosittelevat hiljaisuutta, eikä ryhmiä oteta vastaan. Sisäpihalta pääsee mereen uimaan ja pihalle voi myös istahtaa vilvoittelemaan. Suosittelen lämpimästi myös kokeilemaan puuroa, jossa reilusti voita tai oliiviöljyä, sekä gojimarjoja. 

Helsinki on täynnä upeita yleisiä saunoja ja tälle sivulle on kerätty mieleenpainuvimmat saunaelämykset.

Lonna

Lonnan sauna on auki vain kesäisin ja jo lyhyt lauttamatka Kauppatorilta tekee siitä erityisen. Hirsirunkoisen saunan on suunnitellut Arkkitehtitoimisto OOPEAA. Rakennuksessa on kaksi parvisaunaa ja näkymät merelle. Vilvoitella voi meren puoleisella terassilla tai pulahtaa mereen. Saunan yhteydessä toimii myös pieni baari, josta voi ostaa juomia.

 

Reissu kannattaa yhdistää käyntiin Lonnan ravintolassa, joka tarjoaa sesongin mukaista saaristoruokaa. Tai ottaa mukaan pizzat ja nauttia ne Lonnan rantakallioilla.

Aalto-sauna

Aalto-sauna on arkkitehtuuriopiskelijoiden suunnittelema saaristosauna Pihlajasaaressa. Helsingin kaupunki vuokraa Varaamon kautta tätä saaristohelmeä kesän aikana. Saunan saa vuokrattua 2 tunniksi 62 eurolla yksityiskäyttöön ja koska hinta on suht huokea niin kannattaa olla nopea kun varauskalenteri aukeaa kesän alussa. Mukaan kannttaa varata omat virkistävät juomat, jotka saa pukuhuoneen jääkaappiin kylmään. Sauna on sähkösauna, mutta löylyt ovat ihanan kosteat ja sauna tunnelmallinen! Pihlajasaareen pääsee JT Linen lautalla Cafe Caruselin edustalta Merisatamasta tai Ruoholahdesta. Iso suositus tälle uniikille saunaelämykselle!

Teemaan liittyvät tuotteet

bottom of page