Helsinki Postersin tarina

Lina-perustaja-Helsinki-Posters-1080x108

Helsinki Postersin on perustanut kalliolainen Lina Leden, joka on myös kaikkien kuvien takana. Yritys sai alkunsa kaupunkilaisten innostuksesta ja rakkaudestani tähän kauniiseen kaupunkiin. 

Kaikki alkoi koronakevään aikana 2020 Facebookin Kallio-ryhmästä, kun päätin tiedustella kiinnostaako ryhmän jäseniä Kallio-teemaiset julisteet. Kysyntä ja innostus testierälle oli valtavaa ja parin ensimmäisen viikon aikana en tehnytkään muuta kuin pyöräilinkin ympäri Kalliota ja kantakaupunkia toimittamassa julisteita. 

 

Satojen myytyjen julisteiden jälkeen projekti laajeni uusiin kaupunginosiin. Nyt Helsinki Postersin julisteita löytyy jo sadoista helsinkiläisistä kodeista sekä sieltä täältä ympäri Suomea ja maailmaa. Katso kuvia teidän seiniltänne tältä sivulta ja inspiroidu!

Nyt Helsinki Postersin tarina jatkuu ja uusia kaupunginosia on yhä paljon valloitettavana  – uusia toiveita voi lähettää somen tai yhteydenottolomakkeen kautta.

 

Kiitos että seuraat ja olet osana Helsinki Postersin tarinaa! 

 

 

  Lina 

Helsinki Posters mediassa

test

Helsinki-Posters-Siltasaari-lehti-202101

Helsinki Postersin tarina kerrottiin Siltasaari-, Kamppi-Eira- ja Töölöläinen -lehdissä tammikuussa 2020. Lue juttu alla olevan linkin kautta (s. 3).

Vastuullisuus ja tuotteiden valmistus