top of page

Helsinki Postersin tarina

Lina-perustaja-Helsinki-Posters-1080x108

Helsinki Postersin on perustanut helsinkiläinen Lina Leden, joka on myös kaikkien kuvien takana. Yritys sai alkunsa kaupunkilaisten innostuksesta ja omasta rakkaudestani meidän kauniiseen pääkaupunkiin. 

Kaikki alkoi koronakevään aikana 2020 Facebookin Kallio-ryhmästä, kun päätin tiedustella kiinnostaako ryhmän jäseniä Kallio-teemaiset julisteet. Kysyntä ja innostus testierälle oli valtavaa ja parin ensimmäisen viikon aikana en tehnytkään muuta kuin pyöräilinkin ympäri Kalliota ja kantakaupunkia toimittamassa julisteita. 

 

Satojen myytyjen julisteiden jälkeen projekti laajeni uusiin kaupunginosiin. Nyt Helsinki Postersin julisteita löytyy jo sadoista helsinkiläisistä kodeista sekä sieltä täältä ympäri Suomea ja maailmaa. Katso kuvia teidän seiniltänne tältä sivulta ja inspiroidu!

Nyt Helsinki Postersin tarina jatkuu ja uusia kaupunginosia on yhä paljon valloitettavana  – uusia toiveita voi lähettää somen tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Helsingin kaupunginhallitus myönsi Helsinki-päivänä 12.6.2024 Helsinki Postersin perustajalle, helsinkiläiselle yrittäjälle Linalle, kultaisen Helsinki-mitalin tunnustuksena ansiokkaasta toiminnasta kaupunkimme hyväksi.

 

Kiitos että seuraat ja olet osana Helsinki Postersin tarinaa! 

 

 

  Lina 

Tutustu Helsinki Postersiin

Alla olevien linkkien kautta voit tutustua Helsinki Postersin toiminnan vastuullisuuteen ja tuotteiden valmistukseen, Helsinki Postersin näkyvyyteen mediassa sekä pysyviin ja aiempiin näyttelyihin.

bottom of page