top of page

Toimitus & palautus

Verkkokauppa lomailee

Verkkokauppa lomailee 24.6.-10.7. ja tämän ajanjakson aikana tilauksia ei postiteta, eikä noutotilaukset ole mahdollisia. Voit kuitenkin tehdä tilauksen tauon aikana, joilloin se lähtee matkaan heti 11.7. Noutotilauksien noutoajankohdat sopivataan erikseen.

Ihanaa kesää <3

Lina

Toimitustavat

Toimitus

Toimitus- ja käsittelykulut ovat kotimaan lähetyksissä 5 € (julisteet) tai 2 € (postikortit) tilausta kohden.

 

Julistetilaukset toimitetaan Matkahuollon kautta toimitusosoitetta lähimpänä sijaitsevaan noutopisteeseen. Tilaaja voi ilmoittaa toivomansa Matkahuollon noutopisteen ostoskorissa kommenttikentässä tai sähköpostitse osoitteeseen helsinkiposters [at] gmail.com vuorokauden sisällä tilauksen tekemisen jälkeen. Matkahuolto lupaa toimitukset 1-3 päivän sisällä paketin lähettämisestä. Tilaaja saa lähetysvahvistuksen sähköpostitse kun paketti on lähetetty.

 

Postikorttitilaukset lähetetään Postin kirjelähetyksenä toimitusosoitteeseen.

 

Helsinki Posters käsittelee saapuneet tilaukset yleensä jo parin päivän sisällä, kuitenkin ihan viimeistään seitsemän (7) työpäivän aikana.

Nouto

Noudot Kallion noutopisteeltä (Torkkelinkatu 19 A, Helsinki) veloituksetta. Noutoajankohta sovitaan sähköpostitse (helsinkiposters [at] gmail.com), joko ennen tai jälkeen tilauksen tekemisen. Lähtökohtaisesti noudot onnistuvat suht joustavasti sekä päivisin, että iltaisin - aina löytyy varmasti sopiva noutoajankohta :)

Palautus

Jos verkkokaupasta ostamasi tuote ei täysin vastannut odotuksiasi, voit palauttaa ostoksesi 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Tuote palautetaan Helsinki Postersin noutopisteelle Helsinkiin. Palautuksen noutopisteelle voi tehdä lähettämällä tuotteen/tuotteet alkuperäisessä pakkauksessaan tai tuomalla sen/ne noutopisteelle, jolloin ajankohdasta on sovittava etukäteen sähköpostitse. Ostaja vastaa itse tuotteen palauttamisesta koituvista kustannuksista. Tilauksen mahdollisia alkuperäisiä toimituskuluja ei palauteta. Tämä palautusoikeus ei koske niitä tuotteita, jotka on valmistettu tai muutettu tilaajan erityistoivomusten mukaisesti.

Tilaajalla on oikeus palauttaa tuote seuraavissa tapauksissa: 

- tilaus on peruutettu tilaus- ja toimitusehtojen mukaisesti ilmoittamalla siitä Helsinki Postersille sähköpostitse osoitteeseen helsinkiposters [at] gmail.fi 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta; 

- tuote on samassa kunnossa kuin se oli toimitettaessa ja kaikki toimitetut osat ovat mukana paketissa; 

- tuote on pakattu alkuperäiseen pakkaukseensa

Tuote tulee palauttaa Helsinki Postersille mahdollisimman pian peruutuksen jälkeen. Palautustoimituksen aikana tuotteelle mahdollisesti aiheutuneet vahingot ovat palauttajan vastuulla. 

Helsinki Posters hyvittää tilaajalle palautettavan tuotteen hinnan viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen saapumisesta Helsinki Postersille. 

Mikäli tuote on viallinen tai vahingoittunut lähetyksessä, tilaajan tulee ilmoittaa asiasta Helsinki Postersille heti kun vika on huomattu. Helsinki Posters pyrkii korvaamaan viallisen tuotteen uudella, mutta mikäli tämä ei ole mahdollista, Helsinki Posters hyvittää tilaajalle maksetun summan pitäen sisällään tuotteen hinnan ja toimituskulut. Hyvitys tehdään sen jälkeen kun vika on todennettu.

bottom of page