top of page

Radio Helsinki -kisa

JÄRJESTÄJÄ

Helsinki Posters Oy, y-tunnus 3141249-7, osoite: Torkkelinkatu 19 A 3, 00500 Helsinki (jäljempänä ”Järjestäjä” tai ”Helsinki Posters”).

KETKÄ VOIVAT OSALLISTUA?

Kampanjaan voivat osallistua kaikki vähintään yli 18-vuotiaat henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet kampanjan tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet.

 

MITEN KAMPANJAAN OSALLISTUTAAN?

Kampanja alkaa 9.12.2020 ja päättyy 14.12.2020. Voit osallistua kampanjaan seuraamaalla Helsinki Postersia Instagramissa tai Facebookissa. Myös jo aiemmin tilejä seuraavat voivat osallistua.

 

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN

Kaikkien Instagram- ja Facebook-seuraajien kesken arvotaan 1 kpl Helsinki Postersin 30x40cm kokoinen juliste. Voittaja voi itse valita hänelle sopivimman julisteen myynnissä olevista vaihtoehdoista. Palkinnon arvo on 25 euroa. Voittaja arvotaan viimeistään 20.12.2020.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Facebookin tai Instagramin välityksellä. Mikäli voittaja ei vastaa yhteydenottoon 14 päivän kuluessa, voitto mitätöityy ja Helsinki Postersilla on oikeus arpoa uusi voittaja. Palkinto toimitetaan voittajalle Matkahuollon kautta toivottuun noutopisteeseen tai sen voi noutaa Helsinki Postersin noutopisteeltä Kalliosta. Helsinki Postersilla on oikeus julkaista voittajan etunimi, sukunimen ensimmäinen kirjain ja some-tilin käyttäjänimi sosiaalisen median kanavissa.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Palkinto toimitetaan ainoastaan Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen.

 

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Helsinki Posters käsittelee osallistujien henkilötietoja kampanjan toteuttamiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi.

 

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Helsinki Posters vastaa kampanjaan liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

Osallistuja vapauttaa Helsinki Postersin sekä kampanjan järjestämisessä mukana olleet mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Helsinki Postersin vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Helsinki Posters ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

 

MUUT EHDOT

Kampanja ei ole Facebookin ja Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima.

bottom of page